Mites Desenvolupats A La Societat Sobre La Pèrdua De Pes

Pèrdua de pes

Hi ha molts mites comuns de la pèrdua de pes que viuen les persones quan es tracta de la seva salut. A vegades és difícil separar els mites i la realitat de la pèrdua de pes del que és cert. Molts sonen de veritat, mentre que d’altres són senzills. Vaig llegir una vegada en algun lloc que si beus aigua a la nit que augmentaràs de pes o que si et raspes el cap massa sovint, perdràs els cabells ...


Mite Pèrdua de Pes # 1
Com més pes hagi de perdre, més intensa hauria de ser la meva rutina d’exercicis

Veritat de pèrdua de pes: tot i que tenir una rutina intensa d’entrenament és excel·lent, hi ha algunes coses que hauríeu de considerar: la primera és que tothom es troba a un nivell diferent quan es tracta de la seva forma física i quina intensitat pot gestionar. Si heu estat físicament inactius des de fa uns quants anys, us podríeu fer un treball intens, caminant mitja milla al dia. Després de caminar aquesta mitja milla, es nota que estàs suant bales i que està cansat. No obstant això, per a algú que ha estat físicament actiu durant molts anys, caminar mitja milla es pot fer sense suar. Tothom té una definició diferent del que és "intens".

pèrdua de pes

Si és intens per a vostès s’està treballant durant una hora al dia, però a causa de l’horari de la vida, només teniu temps durant 20 minuts al dia, aquells 20 minuts tindran un recorregut extremadament llarg. Pot ser que no sigui necessàriament classificada com a "intensa", segons la seva definició, però aquells petits moments de cardio tindran efectes positius en la salut.

Mite de la pèrdua de greix # 2
L’estrès i l’augment de pes no van de la mà

Fet de pèrdua de pes: aquest és un d’aquests mites “rialladors”. Per obtenir més informació sobre l'estrès, afegiu els lliures. a la vostra vida descarregueu el meu llibre electrònic gratuït, "Psicologia de l'alliberament de pes"

Mite Pèrdua de Pes # 3
Puc baixar de pes tot menjant el que vull

Veritat de pèrdua de pes: Sir Isaac Newton va dir una vegada que "El que puja ha de baixar". Hi ha principis naturals que regeixen les nostres vides. Si llenceu una bola a l’aire, tornarà a baixar. Podeu seure al vostre sofà i imaginar i visualitzar que la bola romandrà a l'aire a l'aire, però els principis naturals ens ensenyen que baixarà. El mateix passa pel que fa al nostre pes.

Aquest és un dels mites de la pèrdua de pes més comuns. És il·lògic pensar que la vostra salut i pes pesen en equilibri si la vostra nutrició consisteix principalment en pols, patates fregides i bunyols. Segur que el podeu fer fent exercici, però la majoria de la gent que consisteix principalment en menjar brossa no és prou disciplinada per adherir-se a una rutina d'entrenament. Conec unes quantes persones que, des de fora, semblen que estan en bon estat, perquè no són "grasses, però que tenen un colesterol alt".

Només perquè em sap greu haver aixafat el cor de tants amants de bessons per fora, ho diria. Podeu menjar brossa, galetes, patates fregides, gelats, pizza, hamburgueses ... Tots aquells "aliments que satisfan l'ànima", però haurien de ser moderats. Tot en excés mai no és bo.

Mite de la pèrdua de greix # 4
Saltar els àpats és una bona manera de baixar de pes

Dades de pèrdua de pes: Hi ha nombrosos estudis que demostren que les persones que salten l’esmorzar i mengen menys vegades durant el dia acostumen a ser molt més pesades que les que tenen un esmorzar nutritiu saludable i després mengen 4-6 menjars petits durant el dia. La raó d'això pot ser el fet que es fan més fams més tard del dia i pot tenir una tendència a menjar massa durant els altres menjars del dia.

Mite de la pèrdua de pes # 5
No perdré pes mentre mengeu de nit

Pèrdua de pes Veritat: pot gaudir de menjar durant el dia i no menjar ni una cosa a la nit i guanyarà pes. Igual que és el fet que es pugui morir de fam durant el dia i menjar tota la nit i encara guanyarà pes. La clau aquí és l'equilibri. Si el vostre cos us diu que té fam, potser haureu d’escoltar-lo. La veritat és que sobre menjar, tot i no fer exercici, us farà augmentar el pes; independentment de quina hora del dia mengeu. Sempre que tinc gana de nit, com és el meu costum amb altres menjars durant el dia, intento seleccionar una cosa que és natural. Una cosa així com fruites, verdures o fins i tot podria fer-me un batut de fruites. Durant aquells moments en què tinc ganes de gelat o alguna cosa dolça, em permeto obtenir-ne alguna cosa i NO em sento culpable. Moltes persones amb sobrepès viuen la seva vida amb culpa i vergonya. Em permeto obtenir-ne, però, AMB MODERACIÓ.

pèrdua de pes

Mite de la pèrdua de greix # 6
No sóc acceptable fins que no perdi pes

Fet de pèrdua de pes: La persona que no se sent acceptable perquè és grassa és perquè primer no és acceptable per a ells mateixos. La manera en què creieu que els veuen es basa en la vostra opinió de vosaltres mateixos. Crec sincerament que cal que s’adapti emocionalment abans d’estar en forma física. He passat per aquestes emocions autolimitades abans. Una vegada que em vaig adonar que ja estava bé als ulls de Déu i que no tenia necessitat de demostrar-me a ningú ni de rebre una validació externa pel meu valor propi, això va marcar la diferència per a mi. Una vegada que t’acceptis com a qui ets DRET ARA i t’adonis que ja n’hi ha prou als ulls de Déu, no sentirà com si no ets acceptable pel seu pes.

Mite de la pèrdua de pes # 7
He de tallar calories per baixar de pes més ràpidament

Pèrdua de pes Veritat: Reduir les calories pot ser una cosa fantàstica, si esteu sobrant de sobres i ompliu la cara. Tanmateix, si mengeu proporcionalment, la reducció de calories pot tenir un efecte aversiu. Si esteu tallant calories i esteu morint de fam, aleshores això disminuirà el vostre metabolisme o, en altres paraules, el disminuirà, cosa que pot provocar que no perdeu cap pes, fins i tot si esteu "tallant calories"

Mite de la pèrdua de greix # 8
Saltar els àpats m’ajudarà a perdre pes

Dades de pèrdua de pes: saltar els menjars pot provocar que pugi pes. Tindreu molta gana i, finalment, haureu de menjar. Això eliminarà el seu metabolisme fora del camí i, finalment, s’alentirà. Penseu en un cotxe amb gas (menjar) baix, si no l’ompliu, acabarà funcionant. El mateix passa amb el nostre cos, hem de mantenir-lo alimentat constantment.

Mite de la pèrdua de pes # 9
Crec que tinc augment de pes genètic, funciona a la meva família.

Pèrdua de pes Veritat: algú pot dir E-X-C-U-S-E-S? No negaré que hi hagi tendència a que els pares pesats creixin nens pesats que continuaran sentint pesats tota la vida, però no crec que hi hagi un gen o un ADN "greix". El que heretem de la nostra família, principalment dels que ens han criat directament, són les nostres opinions i creences. Les vostres opinions sobre aliments, diners, religió, política, educació, etc. es basen en la manera en què heu estat criats. Si us cridessin en una llar on es menjaven els menjars primaris on es menjaven fregits, potser tindreu la tendència a continuar cuinant i menjant aliments fregits durant tota la vostra vida. Si aquest és el cas, potser podreu ser una mica pesats a la cintura. El fàcil és fer la culpa als que s’encarregaven de la vostra educació, però, SEMPRE teniu la possibilitat de canviar.

pèrdua de pes

Mite de la pèrdua de greix # 10
Menjar sa és massa dur

Dades de pèrdua de pes: menjar saludable és el més senzill del món ..... un cop t'hagis entrenat per a fer-ho. Quantes vegades heu marcat un objectiu per baixar de pes o "menjar millor"? Els primers dies esteu fent bons menjant tot tipus d’aliments que normalment no podríeu menjar. Aleshores va començar a passar alguna cosa curiosa, et vas tornar als teus hàbits i comportaments antics. Això us ha passat en altres zones fora de la vostra salut. Podria ser amb guanyar diners, buscar una nova feina o en les teves relacions. La creació d’un nou hàbit necessita temps perquè al nostre cervell no els agrada el canvi. El canvi al cervell és perillós. De totes maneres, si voleu obtenir més informació sobre com el nostre cervell intenta sabotejar-nos creant nous hàbits, si us plau descarregueu el meu llibre electrònic gratuït, "Psicologia de l'alliberament del pes"

Mite de la pèrdua de pes # 11
Heu de deixar els vostres aliments preferits per aprimar-vos

Veritat de pèrdua de pes: com seria un món sense xocolata i sense pizza de piponi ??? Crec que seria viure un món torturador !! lol, ara en una nota real, no estic totalment d'acord amb aquest mite. Sens dubte, és capaç de menjar els vostres aliments preferits. Privar-se d’aquest tipus de plaer no és divertit, i francament probablement ho menjareu de totes maneres. Com s'ha dit anteriorment, la veritable clau és la moderació. Si sou un amant dels bistecs, potser potser no són les millors coses per menjar-ne cada dia, però potser una o dues vegades per setmana. Els que em coneixen personalment saben que LOOOOOOOOVE les ales de pollastre amb pizza. En un món perfecte on no guanyaria cap pes i les meves artèries no estaven bloquejades, m’agradaria menjar-lo diverses vegades per setmana, més com cada dia. Tot i això, sé que aquelles no són les més saludables de les opcions alimentàries, així que en tinc unes 2-3 vegades al mes. No renuncio als meus aliments preferits, només estic menjant-lo amb moderació perquè no m'atrapi en forma d'excés de pes.

Mite de la pèrdua de greix # 12
El menjar excessiu és causat per la fam

Dades de pèrdua de pes: bon intent. Si només podríem culpar la "fam" per això. De fet, aquesta persona a la qual anomenem fam no té res a veure amb vosaltres. Pot ser que tingui alguna cosa que fer al cos per dir-vos que ja és hora de "alimentar-se" i que necessita menjar, però això no és una indicació que s'hagi de menjar en excés. El que fa que molta gent tingui excés de menjar són diverses raons. Una de les principals és la sensació d’estrès, depressió, solitud, ansietat, por i altres emocions que degraden aquesta naturalesa. Moltes vegades el menjar pot ser un mitjà per satisfer les vostres necessitats. Pot ser que realment estigui cobrant les seves necessitats a través dels seus aliments. Per exemple, si viviu una vida solitària i no esteu gaire feliços, potser el menjar pot ser un mitjà perquè us sentiu feliç i reconfortat. Hi ha altres articles que he escrit sobre aquest tema, però n’hi ha prou amb afirmar que el fet de menjar en excés NO és causa de gana.

Mite de la pèrdua de pes # 13
Només funcionen dietes dràstiques

pèrdua de pes

Pèrdua de pes Veritat: hi torna a haver aquesta paraula ... MOLT .... aquelles "dietes dràstiques" només són bones per a la pèrdua de pes ràpida i l'augment ràpid de pes una vegada que se n'aconsegueixi. Aquestes dietes dràstiques van des de la "dieta de galetes", lol .... Tot aquest camí fins a la "dieta només d'aigua" ... Estic segur que podeu perdre pes mentre que en aquests DIES, no obstant això, es guanyarà pes. enrere i normalment amb una mica de pes afegit

Mite de la pèrdua de greix # 14
Estic massa gras i massa lluny del camí per començar

Dades de pèrdua de pes: un llarg viatge comença un pas a la vegada. És natural esperar resultats instantanis i fins i tot tenir por al camí que hi ha per davant; sobretot si tens un sobrepès. El secret aquí és fer petits canvis incrementals. No espereu la perfecció perquè això et portarà a la decepció. Mai esteu massa lluny del camí cap a on no es pot veure la llum del sol ......

Mite de la pèrdua de pes # 15
No ho puc fer, he intentat moltes vegades i he fallat

Veritat de pèrdua de pes: el gran Henry Ford va dir una vegada "Tant si penses que pots fer, com si no pots fer-ho, tens raó". "... És un 90% de mentalitat i un 10% de debò. cul i fer alguna cosa al respecte. Et caus, tornes a aixecar .... et tornes a caure, tornes a aixecar. Si heu intentat perdre pes en el passat, és hora de seguir provant. El desànim és perdre pes, així com un tros de pollastre fregit per a un vegetarià ...... NO van de la mà.
Share:

No comments:

Popular Posts

Labels

Blog Archive

Recent Posts

More Info...