Corona Saldırgan Veba Olduğunda Evde Kilo Vermek İçin Spor Etkinlikleri

evde kilo vermek

Şu anda bir kilo probleminiz mi var? Artık evde olduğunuzda yapılabilecek bir diyet programını çalıştırmanın tam zamanı. Belki bir koşu bandı, egzersiz bisikleti veya herhangi bir reklamı yapılan gazillion egzersiz makinelerinin son 10 veya 20 yılda infomercials? Bence biz hepsi bir seferde veya başka bir şeyde satıldı daha kolay egzersiz yaptık ... ya da düşündük. Ve bu iyi! 

Daha iyi görünme, daha iyi hissetme ve iyi bir egzersiz planı uygulamak, bize ulaşmamıza yardımcı olabilir bu hedefler ve aynı zamanda kilonuzu kontrol. Ve bunlar avantajlarından sadece birkaçı egzersiz yapmak.


Düzenli olarak bir egzersiz rutini yaptığımızda sadece daha iyi görünmeye ve hissetmeye başlamıyoruz ... hatta uyuyoruz daha iyi. Hemen aşağı indiğinizde hepimizin bildiğini düşünüyorum
iyi bir egzersiz planının sağlıklı bir yaşam tarzının bir parçası olduğu. İnsanların sık sık "En iyi egzersiz nedir?" Ve bu sorunun cevabı en çok hoşunuza giden cevaptır. Neden? Çünkü yapma olasılığınız bu! İçin birçok insan, sadece bir egzersiz yeterli olmaz çünkü hepimiz iyi durumda ve uygun olmak istiyoruz ağırlık, hepimizin farklı fitness hedefleri var ... ama diğerleri, bir egzersiz sürekli ve düzenli olarak yapılır yukarıda belirtilen tüm faydaları ve sonra bazı sağlar!

Yani ... hepsini almak için kaç egzersiz planına ihtiyacınız var açıklanan egzersiz faydaları nelerdir? Bir! Doğru... sadece bir tane! Ve kaç egzersize ihtiyacınız var? o sevdiğiniz fitness hedeflerinize bağlı olacaktır ve hoşlanmıyorum ama ilk soru sizi teşvik ediyorum kendinize sorun En çok hangi egzersizi severim? o cevap iyi bir egzersiz planı başlar.
Şimdi ...
Ne kadar sıklıkla egzersiz yaptığınızı biliyor muydunuz Aşağıdaki hususlarda en önemli faktör:
  • kilo verme hedeflerinize ulaşın
  • sonuçlarınızdan memnun kalacaksınız
  • ilerlemeniz hakkında iyi hissedecek


Her türlü egzersiz ekipmanına sahip olabilirsiniz bir egzersiz bisikletinden egzersiz topu ve aradaki her egzersiz makinesi, ancak onları kullanmayacaksınız, o zaman egzersiz planınız asla başarılı olamaz. Şimdi sana sahip olman gerektiğini söylemiyorum formda olmak için egzersiz ekipmanı. Birçok kişi vardır mükemmel durumda olan kim daha sonra hiçbir şey kendi çift ​​Nikes. Bunu okumaktan sadece bir şey alırsanız, kondisyon seviyenizin doğrudan egzersiz sıklığı.


Akla gelebilecek her abdominal egzersizi, dambıl egzersizi, aerobik egzersizi, tricep, deltoid veya arka egzersizi nasıl yapacağınızı bilmeniz önemli değil. Önemli olan, onları ne sıklıkta yaptığınızdır!

Şu anda egzersiz planınızı frekansa dayandırmak için size meydan okuyorum ve çok daha başarılı olacağınıza söz veriyorum. Egzersiz planınız 20 farklı egzersizden veya bir egzersizden oluşuyor olsun ... lütfen bunu unutmayın. Şimdi taşınmanı istemiyorum. Hayatta egzersiz yapmaktan çok daha fazlası var ... çok daha fazlası. Söylediğim tek şey bir egzersiz planı oluşturmaya başladığınızda, egzersiz sıklığı çok önemlidir. Egzersiz planınızı oluştururken şu iki soruyu cevaplayın:

1) En çok hangi egzersizden hoşlanırım? Şu anda tüm egzersizlerden nefret etseniz bile ... diğerlerinden daha çok sevdiğiniz veya diğerlerinden daha az nefret ettiğiniz bir tane olmalı mı?

2) Ve ikincisi, bunu ne kadar içtenlikle yapabilirim? Bu iki soruyu cevaplayın, egzersiz planınız harika bir başlangıç olacak!
Share:

No comments:

Popular Posts

Labels

Blog Archive

Recent Posts

More Info...